Tatuaje in loc de cip? – Un articol Saccsiv

Citez din articolul Despre viitor: Tatuajele care ti-ar putea salva viata:

Daca pana acum, nu foarte mult timp, tatuajele reprezentau un subiect tabu, fiind deseori asociate cu delicventa, in viitor, tatuajul ar putea chiar sa ne salveze viata. Vezi cum in articolul de mai jos.

De la copii la batrani, de la femei la barbati, in viitor, toti oamenii vor “detine” un tatuaj menit sa le monitorizeze starea de sanatate.
Cel putin asa sustin cercetatorii care au realizat tatuajul digital sau mai bine zis tatuajul care ne va monitoriza starea de santate 24 de ore din 24.
Practic, cu ajutorul unui laser oamenii vor putea sa-si implanteze sub piele niste senzori care vor monitoriza mai multe componente ale sangelui, de la nivelul de sodiu, pana la glucoza si chiar nivelul alcoolului.
“Exista cativa voluntari care au decis sa se alature acestui experiment, care pana acum functioneaza foarte bine. Cu toate ca cele mai multe teste au fost realizate pe soareci. Cu ajutorul unei camera, chiar si cu un telefon, se pot citi datele pe care nano- senzorii le inregistreaza sub piele” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.
Oamenii de stiinta sustin ca aceasta metoda o sa inlouiasca medoda clasica a analizelor, care nu este deloc populara.
Tatuajele ti-ar putea salva viata“Practic, interpretarea analizelor de sange o sa se poata realiza in timp real. Oricine o sa poata sa-si citeasca rezultatele cu ajutorul unuei aplicatii dezvoltate pe smartphone. Datele analizelor de sange vor putea ajunge astfel mai repede catre doctori, iar anumite boli vor putea fi prevenite inainte ca acestea sa se instaleze in corp.” – Dr. Heather Clark, Northeastern University.

Citeste integral pe yuppy.ro

Comentariu saccsiv:

   Stim ca SISTEMUL a pus la punct tot soiul de cipuri si bratari in numele mai binelui, pentru sanatatea oamenilor:

ANGLIA: Pastila cu CIP iti spune cand sa iti iei medicamentul …

Bratarii cu GPS pentru bolnavii internati la Psihiatrie

Concernul farmaceutic NOVARTIS va introduce MICROCIPURI in pilule

Exista tehnologia atasarii de CODURI DE BARE pe EMBRIONI …

MicroChips a inventat un CIP pentru tratarea cancerului

VERICHIP FACE PROGRESE: implant cu microcip pentru a corela datele medicale, istoricul creditelor si securitatea sociala. MAI DORMIM MULT?

VIDEO: Reclama pentru folosirea IMPLANTULUI CU CIP, din motive medicale …

Si uite asa oamenii se vor obisnui cu ideea. Iata insa ca merge si cu tatuaj. Acum ar fi primii pasi. Sau, mult mai probabil, primii pasi de care stim noi. Iar tatuajele astea vor fi din ce in ce mai performante. De la tatuaje din motive medicale pana la cele cu aplicabilitate in tot soiul de alte domenii, o fi o distanta lunga? Desigur ca nu.

Se ne amintim de cele spuse de catre Parintele Paisie:

  Asadar, dupa cartela si dupa buletinul electronic, adica “indosarierea” persoanelor, ce se face pentru a inainta cu viclenie la pecetluire, vor spune mereu la televizor ca oarecare a furat cartela cutaruia si i-a luat banii din banca. Pe de alta parte vor face reclama “sistemului perfect”, adica pecetluirii pe mana sau pe frunte cu raze laser, a numarului 666, numele antihristului, care nu se va distinge cu ochiul liber.

   Din pacate, iarasi “anumiti cunoscatori” ii vor “infasa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. “Aceasta nu are importanta”. “Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric”.

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Asadar, daca Parintele a avut totusi dreptate? Nu cumva insemnarea se va face totusi cu laser? Un soi de tatuaje cu minicipuri sau ceva de genul? Sa fim cu mare luare aminte la tot ceea ce se petrece in jurul nostru.

SISTEMUL a inceput crearea unui monstru. Scheletul l-au facut demult. Acum lucreaza la tendoane si muschi (e-Guvernare, actele biometrice, crearea cadrului pentru mecanismul perfect, astfel incat cel ce nu este inclus sa nu mai poata vinde sau cumpara). Maine va fi gata. Noi am tot banuit pana acum ca insemnarea se va realiza prin intermediul unui cip cat un bob de orez. Dar poate va fi si mai mic. Poate va fi un tatuaj.

Sursa: Saccsiv

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s